ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία επιμεταλλώσεων Πέτρος Σαμαράς “Καρυστινός” ιδρύθηκε το 1970 από τον Εμμανουήλ Καρυστινό και με επιτυχία διανύει σήμερα την πέμπτη δεκαετία της υπό την διεύθυνση του Πέτρου Θεοδ. Σαμαρά.
Με σεβασμό και προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνάρτηση πάντα με τον σύγχρονο εξοπλισμό συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να εξασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
Η άρτια τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία μας, δίνουν την δυνατότητα επισκευής ακόμα και των πλέον δύσκολων εξαρτημάτων με την εγγύηση ενός εξαιρετικού αποτελέσματος

ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η φήμη μας για το ποιοτικό αποτέλεσμα στην κατεργασία μεταλλικών εξαρτημάτων είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες μας μας επιλέγουν, και επιλέγουν να μείνουν μαζί μας.

A One-Stop Shop

Στην επιχείρησή μας προσφέρουμε πολλαπλές υπηρεσίες,  όπως επισκευή, επιμετάλλωση, στίλβωση & ηλεκτροστατική βαφή, έτσι ώστε οι πελάτες μας να βρουν σε ένα χώρο όλα όσα χρειάζονται.

ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να σας συμβουλέψουμε, ώστε με τη σωστή επεξεργασία να έχετε το τέλειο επισκευαστικό και αισθητικό αποτέλεσμα στα μεταλλικά σας αντικείμενα.

  • ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
  • ΕΙΔΗ ΟΙΚ. ΧΡΗΣΗΣ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque pellentesque viverra quam in aliquam laoreet quis justo.
Jessica Demore

Jessica Demore

Renovator

Jake Tohmpson

Jake Tohmpson

Home Maintenance

Antenio Fleming

Antenio Fleming

Carpentry Expert

ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ:

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 210-9718203